Vi effektiviserar din träning!
 

Aktivitus Sports Club

ASC_logo_BlackAktivitus Sports Club är en idrottsförening öppen för alla. Perfekt för dig som är aktiv i flera olika idrotter men bara vill betala för ett medlemskap (brevlådeklubb) eller bara är ute efter lite gemenskap och klubbsammanhållning. Fokus i vår förening är glädje och smart träning. En gemensam nämnare är att många i föreningen har gjort ett eller flera besök på Aktivitus Testklinik & Coaching. Provmedlemskap i ASC året ut  ingår vid valfritt test på Aktivitus!

Inom klubben har vi också ett tävlingsteam med mycket duktiga idrottare inom cykel, löpning, triathlon, multisport och skidor. Tävlingssektionen på cykel kör i cykelkläder från VOID. Ett helt nytt klädmärke skapat av folket bakom svenska Colour Wear som också är vårt eget val av arbetskläder på våra kliniker.

Aktivitus Sports Club är registrerad under RF inom cykel, friidrott, triathlon och skidor och du kan anmäla dig under vårt namn på vilken tävling du vill om du inte hittar en klubb där du bor som faller dig i smaken.

För övriga frågor om medlemskap maila oss.