Vi effektiviserar din träning!
 

Kost och prestation

Att träna, utveckla och prestera är något många prioriterar. Enligt Aktivitus är helhetsperspektivet viktigt. Vi menar att träning, nutrition (”bränsle”) och mental hälsa behöver vara i samspel för att kunna prestera på högsta nivå.

Balanserad kost rätt tajmad i förhållande till din träning är en förutsättning för att träningen ska ge resultat. Oavsett om du tränar för att nå drömresultat inom din idrott eller gör det för din hälsas skull så behöver du de byggstenar som du får via maten – och rätt mängd energi.

Protein, fett, kolhydrater, vitaminer, mineraler och antioxidanter – du behöver en bra balans av näring och energi för att skapa de bästa förutsättningarna för uppladdning, prestation och återhämtning.

Hos Aktivitus kan du boka tid för kostrådgivning hos leg. dietist Kajsa Asp Jonson. Rådgivningen utgår alltid ifrån dig som individ, och du får ett kostupplägg med personligt utformade råd för att med hjälp av vanlig mat nå bättre resultat.

Kost och fysisk aktivitet är varandras förutsättningar!Dina kostvanor har stor betydelse för hur du mår och presterar i vardagen. Med rätt kunskaper slipper du gå på kortsiktiga bantningsdieter. Livet är för kort för att du inte ska unna dig att njuta av god mat, och med rätt kunskaper kan du göra det och samtidigt vara frisk – till och med friskare! Och snabbare!

Kajsa Asp Jonson, dietist inom idrottsnutrition, författare & föreläsare.

Tjänster

Kostrådgivning

- Balanserad kost för att må bättre och ge kroppen de bästa förutsättningarna för muskeluppbyggnad och återhämtning
- Kost för fysisk och mental prestation
- Undervikt
- Övervikt
- Förebygga och behandla förhöjda blodsockervärden och insulinresistens
- Förebygga och behandla förhöjt kolesterol

Vi kan också lägga in kostrådgivning i våra paketlösningar, fråga oss!
Priser

900.-/tim
40 min återbesök - 700 kr
5 träffar - 3500 kr

Kontakt