Vi effektiviserar din träning!
 

Maurten energitillskott

Vi rekommenderar Maurten Drink Mix 320 (80 gram) i en flaska 50 cl vatten vid tävling och alla motionslopp. Vid extrem värme kan mer väska krävas, blanda då 40 gram (en påse Drink Mix 180) i en flaska 50 cl. Enkelt och mycket effektivt!

Under 2017 har hundratals kunder inklusive vi som jobbar på Aktivitus märkt av effekterna. Denna dryck fungerar verkligen bra.

Maurten är en sportdryck framtagen för att ge mesta möjliga energi på kortast tid. Drycken omvandlas till en så kallad hydrogel i kontakt med magsyran och passerar därmed mycket snabbt. Tänderna tar inte lika mycket stryk som av en del andra drycker heller. Vi har testat den och den fungerar fantastiskt bra! Maurten är utvecklad i Sverige och har huvudkontor och labb i Göteborg. Studier gjorda på Idrottshögskolan i Göteborg har gett goda besked om upptag och magtömningshastighet.

 

 

 

 

Under 2016 och 2017 har flera fantastiska prestationer genomförts där löparna använt Maurten men även flera professionella cykelteam och Triathleter kör med Maurten i flaskorna.

– Kenenisa Bekele,  2016 Berlin Marathon näst snabbaste tid i historien.
– Ghirmay Ghebreslassie, seger på New York Marathon 2016.
– Wilson Kipsang, banrekord och seger på Tokyo Marathon 2017.
– Geoffrey Kirui, seger på Boston Marathon 2017.
– Daniel Wanjiru, seger på London Marathon 2017.
– Eliud Kipchoge, rekordförsöket att gå SUB2 på Marathon (02:00:25) Monza 2017

Du kan beställa hel låda av oss (frakt tillkommer 50:- ) men även komma förbi på någon av våra kliniker för att handla.

Beställning sker i vår webbshop


Våra produkter, klicka på bilderna för mer info.