Vi effektiviserar din träning!
 

aktivitus-monark-photo-by-valentin-baat-6823Beställ din Monark hos Aktivitus

Aktivitus är auktoriserad  återförsäljare av test- och träningscyklar samt löpband från Monark.

Fler och fler använder effektmätning vid cykelträning. I kombination med pulsstyrning och en effektiv planering är wattbaserad träning mycket effektivt. Att sedan även veta när på året man skall köra en viss typ av pass och hur många eller långa intervaller som krävs för att få träningseffekt är mycket viktigt. Detta är Aktivitus coacher experter på.

En förutsättning för att wattbaserad träning skall kunna fungera är att man har hög precision i mätningen. De ytterst små anpassningar man får av enskilda träningspass går inte att upptäcka om effektmätningen inte är pålitlig. Vidare måste man kunna lita på sina siffror annars blir träningen förvirrande. Man kan alltså inte vara säker på om man är sliten, otränad, övertränad eller om tröttheten bara sitter i huvudet och är inbillad om man helt plötsligt inte presterar som man skall. En normal ökning under 2-4 månader av effekt på vissa pass är 5-40 watt beroende på utgångsläge och kroppsstorlek och vid en effekt på 300 watt är 10 watt drygt 3%, dvs. inom felmarginalen för många Trainers på marknaden.

Alla utrustning levereras direkt hem till din dörr i kartong och normal leveranstid är 10 dagar om inget annat anges. Du blir kontaktad av fraktbolag, ni bestämmer sedan när Du kan ta emot försändelsen. Dvs du måste vara hemma när leveransen kommer. Betalning senast 10 dagar efter leverans. Faktura via mail. Produkterna är i princip färdigmonterade och alla verktyg medföljer.

Vill du beställa en produkt kontakta oss via mail. För snabb service och om du vet exakt vad du skall ha så rekommenderar vi formuläret på sidan. Ange namn, personnummer, leveransadress, telefonnummer och epostadress. Vår Monarkexpert Mattias Lundqvist hjälper dig gärna med frågor också.

För support kring olika modeller, faktablad och instruktionsfilmer hänvisar vi till Monark Exercise

Kundfeedback från Aktivitus Monarkanvändare

Samtliga priser är angivna inklusive moms. OBS! Vid köp av Monarkcykel ingår ett Avancerat test (värde 1500 kr) så att du kan styra din träning på ett smart sätt. Välj till ett personligt träningsupplägg så är du självgående i 16 veckor och får maximalt ut av din träning på Monarken! Våra egna modeller 828E Strip Aktivitus Special och LT2 Aktivitus Black Ed. rekommenderar vi gärna. Dessa cyklar är specialbyggda efter Aktivitus önskemål.

aktivitus-monark-lt2banner_no3


Våra Monarkprodukter (klicka på bilderna för mer information)