Vi effektiviserar din träning!
 

Concept2 SkiErg

skierg2-empty_960Stakergometern SkiErg från Concept2, ett kraftfullt redskap för dig som vill utvecklas som skidåkare men har ont om tid (och snö!).

Träning för hela kroppen som gör att du bygger upp styrka och uthållighet liknande längdskidåkning. Med Concept2 SkiErg tränar du styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core.

SkiErg kan användas för både stakning och klassisk växelarmsteknik. Oavsett om du är en elitlängdåkare som vill förbättra din styrka, en entusiast som vill komma i form inför skidsäsongen, eller om du bara letar efter bra träning allmän, kommer SkiErg hjälpa dig.

Aktivitus rekommenderar intervallträning på SkiErg för alla som vill förbättra syreupptagningsförmåga, nyttjanderad/laktattröskel och stakteknik.  Det vill säga din prestationsförmåga på skidor!

Vid köp av SkiErg bjuder vi på VO2max-test om du kör ett Avancerat test hos oss. Ange ditt fakturanummer vid bokning för att erhålla denna rabatt. 

Vi skickar din SkiErg direkt hem till din dörr efter överenskommelse av leveransdag och tid. Leveranstid varierar, hör med oss om lagerstatus.

Beställ din Skierg direkt i Aktivitus Webshop


Våra modeller, klicka på respektive bild för mer info och pris.